9. helmikuuta 2014

Put de mango in de coconut



Jälleen on käynyt niin, että telkusta on katsottu ruokaohjelmaa, bongattu hyvä resepti, mutta sitä ei ole tallennettu millään muotoa. Muistisyövereihin on kuitenkin jäänyt jokin jälki ohjeesta. Ohjelma ainakin oli Tomi Björckin Tomin keittiössä, ja aika joskus pari vuotta sitten. Olen koittanut etsiä reseptiä, mutta ei - valitettavasti en löydä netistä todistusaineistoa, onko tämä totta vai tarua. Mutta uskokaa, että hyvää tämä jälkkäri on. Ja syntyy niin joutuin, että et ehdi blueskissaa sanoa. Alla olevasta ohjeesta riittää kolmelle makean nälkäiselle.  

Mangoa kookoskermassa

  • 250 ml kookoskermaa (Blue Dragon)
  • 1 syöntikypsä mango
  • kondensoitua maitoa maun mukaan 

Pilko mango pieniksi kuutioiksi. Notkista kookoskerma kulhossa. Lisää kerman joukkoon kondensoitua maitoa sen verran, kun oma suu kaipaa makeutta. Minä laitan makeuden tuskasta riippuen 2 - 4 rkl. Makeus tulee maidosta, joten sokeria ei tarvita.

Biisisuositus: Harry Nilsson - Coconut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti